Motoaixades d’ocasió a Girona

Les maquinàries agrícoles d’ocasió s’entreveuen com una de les opcions més viables, quan es requereix de maquinàries agrícoles funcionals i es compta amb un pressupost ajustat.

Però per obtenir-les cal buscar empreses que siguin fiables, que garanteixin que la maquinària d’ocasió que s’ha comprat, encara tingui diversos anys de vida útil i funcional.

A Agrícola Colomer tenim les millors a l’àrea, motoaixades, tractors i més, als millors preus i amb tot el necessari perquè les facis servir immediatament.

Productes d’ocasió en agrícola Colomer

Els tractors i maquinàries d’ocasió que tenim al nostre estoc o catàleg han passat pel procés de revisió més exhaustiu, així es garanteix que siguin segures, funcionals, que estiguin en les millors condicions.

Totes les maquinàries són posades a punt, una vegada que les adquireixes i reps, pots tenir la certesa que les podràs posar a treballar sense problemes.

MOTOAIXADA GASOLINA 601RX

Si necessites una motoaixada al millor preu, actualment a Agrícola Colomer tenim la motoaixada a benzina 601RX al millor preu, amb un descompte del 16%.

Algunes característiques notables de la maquinària són:

  • La velocitat és variable, va des de les 28 fins a 165rpm. A més que compta amb 2 velocitats, cap enrere i cap endavant.
  • El pes és d’uns 60kg, en què s’inclou la fresa.
  • El funcionament de l’embragatge és per tensió de corretges de seguretat.
  • La fresa compta amb discos de protecció i és extensible fins a arribar als 80cm.
  • Compte amb un motor Briggs&Stratton BS950 208 cc 6.4CV 4T.

No trobaràs millor oportunitat que aquesta per obtenir una motoaixada de qualitat a un preu competitiu, a Agrícola Colomer, només oferim el millor als nostres clients, contacta’ns i adquireix la motoaixada d’ocasió que estàs necessitant.