Agrícola Colomer, tot en equipament i accessoris de ramaderia

Al sector de la ramaderia hi ha molts accessoris i equipaments que poden fer que la feina del ramader sigui més senzilla, productiva, a Agrícola Colomer t’oferim molts d’aquests.

Des d’incubadores, fins a kits de placa solar, comptem amb tots els equipaments i accessoris necessaris al sector de la ramaderia, horticultura i també per a les mascotes.

Automatismes per a les portes dels galliners

Un automatisme a les portes dels galliners pot fer més simple el procés dobrir o tancar la porta. Aquests funcionen amb una bateria i compten amb un sistema i sensor de llum perquè puguin ser programats.

Incubadores

A Agrícola Colomer oferim incubadores digitals amb volteig automàtic, disposen d’un sistema d’ompliment sense obertura i un sistema de ventilació.

Plomadores

Es fabriquen en acer inoxidable per a més durada, tenen un sistema interior per a la recollida efectiva de les plomes.

Kit de placa solar

Usat per a l’automatisme dels galliners. Aquest kit de plaques solars porta tots els accessoris necessaris perquè el seu muntatge sigui senzill, amb només una setmana de sol a l’any es poden abastir i funcionar sense problemes.

Ratoleres trampa tub

Als magatzems dels grans, els ratolins poden ser un problema, per això cal comptar amb paranys per a ratolins. Aquest model en específic té una doble entrada, a més té orificis que faciliten la inspecció del parany.

Accessoris de ramaderia

A més dels equipaments que s’han esmentat, també tenim una varietat d’accessoris com ara:

  • Llaç de porcs amb fre.
  • Llaç per a porcs curt.
  • Llum infrarojos amb bombeta.
  • Suport per a bloc de sal.
  • Biberó vedell.
  • Banc muntura equí.
  • Trampa control d’insectes i mosques.

A Agrícola Colomer tenim tot el que necessites per a la teva granja, fes un cop d’ull al nostre catàleg.