Tractors per horta i jardineria a l’Empordà

A Agrícola Colomer ens dediquem al subministrament de maquinària agrícola i recanvis per al sector. Entre els productes destacats del nostre catàleg es troben els tractors TM3187 i TM3217 de la marca ISEKI, dos models de gran qualitat i eficiència que ofereixen una solució òptima per a l’agricultura.

El tractor TM3187 d’ISEKI és un model compacte i manejable, amb una potència de 20 CV i un motor de tres cilindres que assegura una gran capacitat de treball. A més, també ve equipat amb una transmissió perfectament escaleta, aquest tractor estarà a gust per als treballs de tracció i el manteniment d’espais verds. El seu disseny ergonòmic i el seu sistema de direcció assistida fan que la conducció sigui més còmoda i segura, permetent a l’agricultor dur a terme les tasques al camp amb major precisió i eficàcia.

D’altra banda, el model TM3217 d’ISEKI també compta amb una potència de 20 CV i un motor de tres cilindres. Aquest tractor es caracteritza per la seva robustesa i fiabilitat, la qual cosa li permet dur a terme les tasques més exigents al camp de forma eficient.

Pel que fa a la seva transmissió, aquests models compten amb una caixa de canvis manual que ofereix una major precisió en el canvi de marxes. A més, el seu sistema de direcció assistida facilita la maniobrabilitat del tractor en qualsevol terreny.

Aquesta gamma de tractors ha estat desenvolupada per ISEKI, basant-se en la seva experiència i coneixement tècnics, i ha aportat diversos equipaments innovadors que milloren la comoditat i el rendiment.

En definitiva, tant el TM3187 com el TM3217 d’ISEKI són models de tractors que destaquen per la seva qualitat i eficiència al camp. Cadascun d’ells s’adapta a les necessitats específiques dels agricultors, oferint una solució adequada per a qualsevol tasca agrícola.

A Agrícola Colomer, oferim una àmplia gamma de maquinària agrícola, incloent els tractors TM3187 i TM3217 d’ISEKI, per garantir la màxima satisfacció i rendiment dels nostres clients. Contacta amb nosaltres per obtenir més informació sobre aquests models i altres productes del nostre catàleg.