Desbrossadores 4×4 amb seient a Girona: Descobreix els models ISEKI

Agrícola Colomer presentem les últimes novetats en desbrossadores 4×4 amb seient a Girona. En aquesta ocasió ens centrem en els models d’ISEKI, una marca japonesa reconeguda mundialment per la seva qualitat i eficiència en maquinària agrícola. Aquestes desbrossadores no només faciliten les tasques del camp, sinó que també proporcionen comoditat i seguretat als seus usuaris.

Desbrossadores ISEKI:

La gamma de desbrossadores 4×4 amb seient ISEKI ofereix una varietat de models que s’adapten a les diferents necessitats i tasques agrícoles. A continuació, en destaquem dos dels més populars:

ISEKI SFH240:

Aquesta desbrossadora 4×4 amb seient compta amb un motor dièsel de 24 CV, cosa que li confereix potència i eficiència en terrenys difícils. El disseny compacte i maniobrable facilita l’accés a àrees estretes i complicades. A més, el seient amb suspensió ajustable garanteix més comoditat durant les llargues jornades de treball. Gràcies al seu sistema hidràulic de llevant, la SFH240 pot adaptar-se a diferents implements, com talladores de gespa, escombradores o segadores.

ISEKI SRA950F:

El SRA950F és un model de desbrossadora 4×4 amb seient especialment dissenyat per a terrenys inclinats i àrees de difícil accés. Amb un motor dièsel de 26 CV, aquesta màquina ofereix una excel·lent tracció i estabilitat en pendents de fins a 30 graus. El seient ergonòmic i el volant ajustable asseguren el confort de l’operari, mentre que el sistema de direcció hidrostàtica permet un control precís i suau.

Beneficis i avantatges:

Les desbrossadores 4×4 amb seient a Girona d’ISEKI ofereixen múltiples avantatges als agricultors i professionals del sector. Entre elles, destaquem:

  • Major comoditat i ergonomia, gràcies als seients ajustables i suspensió.
  • Versatilitat per adaptar-se a diferents implements i tasques agrícoles.
  • Facilitat de maneig i control en terrenys difícils i inclinats.
  • Robustesa i durabilitat, gràcies a la qualitat dels materials i la tecnologia japonesa.