Comprar tractors estrets a Girona Coneix els models de Tym a Agrícola Colomer

Comprar tractors estrets a Girona, Coneix els models de Tym a Agrícola Colomer

L’elecció del tractor adequat és essencial per optimitzar la productivitat i eficiència al camp. Per a aquells pagesos de Girona que treballen en terrenys estrets o àrees amb espai limitat, un tractor estret és una eina indispensable. En aquest article, destacarem la importància dels tractors estrets a Girona i presentarem els models de Tym disponibles a Agrícola Colomer.

Tractors estrets: solucions per a terrenys difícils

A Girona, moltes àrees agrícoles compten amb terrenys estrets, com vinyes, oliverars i horts. En aquests espais, els tractors convencionals poden ser difícils de maniobrar, cosa que resulta en una menor eficiència i un risc més gran de danys en els cultius. Els tractors estrets, per altra banda, estan dissenyats específicament per a aquests entorns, oferint una major maniobrabilitat i versatilitat.

Models de tractors estrets de Tym a Agrícola Colomer

Agrícola Colomer ofereix una gamma de tractors estrets de la marca Tym, reconeguda per la seva qualitat i rendiment al mercat agrícola. Alguns dels models més populars inclouen:

  1. Tym T233: Amb un disseny compacte i potència de 23 CV, aquest tractor estret és ideal per a àrees petites i mitjanes. La seva mida i maniobrabilitat el converteixen en una excel·lent opció per a vinyes i horts.
  2. Tym T273: Aquest model ofereix una potència de 27 CV i una capacitat de càrrega de fins a 600 kg. La seva mida compacta i versatilitat el fan adequat per a una varietat de tasques agrícoles en terrenys estrets.
  3. Tym T353: Amb una potència de 35 CV, aquest tractor estret és perfecte per a feines més exigents en terrenys difícils. El disseny permet una fàcil adaptació a diferents implements i accessoris.

Beneficis dels tractors estrets de Tym a Agrícola Colomer

Els models de tractors estrets de Tym ofereixen nombrosos beneficis per als agricultors de Girona, entre ells:

  1. Disseny compacte: Els tractors estrets de Tym compten amb un disseny estret i compacte, cosa que permet una fàcil maniobrabilitat en espais reduïts.
  2. Potència i rendiment: Tot i la seva mida reduïda, els tractors estrets de Tym ofereixen una potència considerable, garantint un rendiment òptim en tasques agrícoles.
  3. Versatilitat: Els models de tractors estrets de Tym són compatibles amb una àmplia varietat d’implements i accessoris, cosa que permet adaptar-los a les necessitats específiques de cada cultiu i terreny.
  4. Manteniment senzill: Els tractors estrets de Tym compten amb un disseny de fàcil accés als components interns, facilitant les tasques de manteniment i reparació.