motosegadora girona

Motosegadores professionals a Girona

Les motosegadores professionals són aquelles destinades a segar la gespa però a un nivell més ampli, és a dir, no són iguals a les segadores manuals que utilitzes al teu jardí, aquestes tenen millors prestacions per a optimitzar el treball.

Bàsicament es tracta d’una eina utilitzada en espais verds, però que compta amb un motor, aquestes garanteixen des d’una major rapidesa de tall fins a una millor qualitat d’aquest.

Com triar la motosegadora perfecta?

Hi ha molts aspectes que has de considerar abans de comprar una motosegadora, aquests són uns d’ells:

  • Barra de tall, mentre més àmplia sigui la zona a segar de major grandària ha de ser la barra de tall de la motosegadora.
  • Tipus de motor, aquestes màquines poden tenir un motor a 2 o 4 temps, sent aquests últims els de major potència i cilindrada, per això són els ideals quan es fa ús professional de la motosegadora.
  • El tipus de superfície a segar també ha de ser tingut en compte abans de fer una compra, perquè l’orografia del terreny indicarà si es requereix d’un motor més potent o menys. Per exemple, si l’àrea a treballar és de muntanya, es necessita d’una motosegadora amb motor 5,5 cv de potència.
  • També has de considerar què tan versàtil és la motosegadora, aquestes poden oferir un sistema d’ancoratge que permet el canvi de les eines, podent ser transformades en llevaneus, motocultors, barredores i més.

La compra d’una motosegadora professional no és un decisió que pugui prendre’s a la lleugera, per això analitza cadascun d’aquests aspectes. I sempre tingues present que la durabilitat de la màquina dependrà de la cura que se li doni, per això després de cada ús neta la brutícia, revisa cada component i buida el dipòsit de combustible.

En Agrícola Colomer tenim les millors motosegadores a un preu competitiu, truqui’ns sense compromís per a més informació.