Tractors per a viticultura a Girona

Tractors per a viticultura a Girona

Els tractors per a viticultura permeten optimitzar els processos productius en aquesta àrea, d’allí la importància de triar el millor. En el mercat podràs trobar-te amb múltiples marques de tractors, però, hi ha una que destaca per la seva excel·lència, durabilitat i preus assequibles.

Ens referim als tractors d’Antonio Carraro, els quals són dissenyats específicament per al sector de la viticultura, d’allí l’excel·lència d’aquests, a continuació et donarem més detalls sobre algunes de les seves sèries.

Característiques del SRX

Aquest tractor destaca de la resta per tenir característiques poc comunes, entre les quals es poden esmentar:

  • És un tractor especialitzat ideat per a treballar en espais de poques dimensions, ja sigui vinyes, fruiteres, zones de cultius en fileres. ∙ De la sèrie de tractors SRX es poden trobar dos models, el SRX 7700 i el SRX 9900, el primer de 70CV i el segon de 85CV. ∙ La maniobrabilitat dels tractors SRX és un altre dels factors que els permet destacar, perquè és reversible, de rodes iguals.
  • És precisament la qualitat de ser reversible el que permet que aquest tractor sigui molt versàtil.

Sèrie Vigneto

Els tractors Carraro de la sèrie Vigneto també són ideals per a les labors en vinyes.

  • El Vigneto TIIIA és de grandària compacta i ergonòmica, és ideal per a treballar en espais que no són de gran grandària, però sense renunciar en cap moment a la confortabilitat del conductor.
  • Vigneto llarg BASSO TIIIA, són perfectes per als qui desitgen obtenir potència i per descomptat una màquina de confiança, la seva grandària és compacta tant en altura com en l’ample, la qual cosa també simplifica el procés de treball.

No continuïs buscant el tractor per a viticultura que més s’adapti a les teves necessitats, els de la marca Antonio Carraro tenen tot el necessari per a optimitzar els treballs.