Recambios para tractores en Girona

Recanvis per a tractors a Girona

Els tractors són vehicles utilitzats per al treball en el camp que compten amb un motor de gran potència. Poden arrossegar, empènyer i fins a remolcar, per a garantir el bon funcionament d’aquests és fonamental realitzar una revisió i manteniment continu.

Algunes peces d’aquesta mena de vehicles solen avariar-se més que unes altres, a continuació es descriuen quines són les peces dels tractors que presenten més errors.

Bomba de combustible

Això portarà al fet que la pressió del combustible disminueixi, en general la causa és l’ús de combustible contaminat. L’augment del nivell d’oli és un dels principals indicis que la bomba de combustible està avariada.

Errors en el dipòsit

El dipòsit del combustible pot arribar a avariar-se a causa de la constant vibració del tractor en funcionar. Per a evitar això és fonamental estar atent al fet que el dipòsit sempre estigui ben ajustat.

Bomba d’injecció

Quan s’usa combustible de mala qualitat la bomba d’injecció es danyarà, portant al fet que el motor boti quant el tractor estigui accelerat.

Injectors

La principal conseqüència d’aquesta avaria és una poca pressió en el combustible i fins i tot es presentaran fugides, el resultat serà que el combustible es tornarà fins al tanc. Si s’observa un augment en la quantitat de fum que sali pel tub d’escapament llavors és hora d’un canvi d’injectors.

Filtres

Els filtres avariats permetran que les impureses en el combustible arribin fins als injectors i la bomba, si es nota una obstrucció en el pas del combustible o fugides, els filtres són l’arrel del problema.

A través d’una revisió contínua i manteniment, les avaries es detecten a temps i es pot fer la compra dels recanvis per a tractors a Girona per a substituir els avariats.